SØNDERBORG (TIGER) DIPA

Eksklusiv nummeret.

Indhold: 500ml - Styrke/Alkohol: 11.3%


-Dkr.

SØNDERBORG MAIDEN-BRAND

Eksklusiv nummeret.

Indhold: 500ml - Styrke/Alkohol: 7.9%

-Dkr.

SØNDERBORG PILSNER (UNDER TEST)

Eksklusiv nummeret.

Indhold: 500ml - Styrke/Alkohol: 5.5%

-Dkr.

SØNDERBORG PORTER (UNDER TEST)

Eksklusiv nummeret.

Indhold: 500ml - Styrke/Alkohol: 9.5%

-Dkr.

Klassiske test øl

Sæson Øl

SØNDERBORG PÅSKE
Denne relancering arbejder vi stadig på at testbrygge! (sæson øl) Nu er det forår, den ligger som den skal i smag og styrke - om det er koldt eller varm udenfor svinger temperaturen, men påvirker ikke din Påske

SØNDERBORG MALT
ØL Som navnet siger, er der her tale om en dejlig maltet øl - mørk, fyldig og sød øltype Typen minder om gammeldags dansk hvidtøl. Brygget på bl.a. münchnermalt, tilsat glukose og sukker på En styrke på kun 1.8%
Citat fra den gamle etikette.: anbefales Sunde, Syge og Rekonvalescenter paa Grund af dens store Extraktmængde som et fortrinligt Styrkemiddel (UNDER TEST)

SØNDERBORG BOCK
Meget kraftig og smagfuld. høj styrke - smagen tilskynder til ganer med hang til øl, bestemt ikke egnet til førstegangs øldrikkeren, da det er en både kraftfuld øl i smag og styrke. (sæson øl)

SØNDERBORG JULE PILSNER
Den første juleøl der blev lavet i kongeriget - En lys og snehvid pilsner øl med god fylde og bund - en øl der skiller sig meget ud som de juleøl der bliver brygget i dag - dog med en styrke der ligger lidt over hvad en guldøl er på i dag!Denne relancering bør en rigtig Sønderborger nyde efter kaffen den 24 December. (sæson øl) 

Vores specialtest øl

Kommende Øl.

PORTER (DOUBLE BROWN STOUT)

En herlig mørk porter til voksne der ønsker mere smag - med en mørk ristet smag, et næsten glemt glimt af egetræ og en høj styrke.(efter sigende verdens bedste porter, og den originale opskrift skulle være begravet sammen med selveste HR. P.PETERSEN) ære være hans minde.(UNDER TEST) 

SØNDERBORG TAFFEL

ØL En dejlig rund og mørke gylden øl, der ville kunne drikkes af de fleste voksne - brygget af 7 maltformer og virkelig en øl der til hver en tid ville kunne slå en flaske rødvin til kødfyldte middagsretter, en enkelt ville endog kunne nydes selvom man er til hest hed det. (UNDER TEST)

SØNDERBORG SPECIAL

Denne relancering arbejder vi stadig på at testbrygge!Ingen husker ret meget af denne lidt halvmørke øl (sæson øl)

GAMMEL SØNDERBORG LAGER

En virkelig kraftfuld lagerøl - gammeldags lageret på egetræsfade i mindst ½år denne øl er virkelig kræs for rigtige øl elskere - en totaloplevelse for både smagen og pengepungen - styrken er på lidt over 8 %Denne øl bør kun nydes tempereret (lidt under stue temperatur) så smagen træder rigtig i karakter (UNDER TEST)

P. PETERSEN EXPORT-BRYGGERI. ALS BRYGHUS
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang